Naast volwassenen begeleidt ik in de praktijk kinderen individueel of soms juist samen met een van hun ouders. In een gesprek en door creatieve expressie ontstaan vaak de openingen voor nieuwe inzichten die helpen in het welzijn. Homeopathie is voor mij daarnaast een goede ingang om kinderen te begeleiden bij de emotionele en fysieke processen waar ze door heen gaan, alsmede bij het ontstoren van inentingen en medicatie.

 

Creatieve expressie

Na een periode van begeleiding is een van mijn jonge cliënten, helemaal opgebloeid en poseert hier in zijn huis bij zijn creatieve expositie.

 

Een hartverwarmende ontmoeting

Een moeder vertelde over haar dochter, dat ze antwoordde op de vraag ‘wat voel je als je bij Marieke bent geweest?”

“Dan voel ik dat mijn hartslag blijer en blijer wordt en groter en groter wordt. Zo ver tot het einde van het heelal, einde wereld…. Zoooo groot wordt mijn hart dan.”

Pieternel

Begeleiding

Wanneer kinderen tijdens een sessie leren om vanuit hun eigen basis meer lichaamsbewust te worden en zich creatief te uiten, kunnen ze evenwichtiger groeien.

Hieronder de creatie van een dappere jonge cliënt, die leert om zichzelf te waarderen en dieper vertrouwen te voelen. Hij heeft de toren tot het plafond opgebouwd.

Marieke en Valentijn