Kinderen spiegelen de emoties van hun omgeving en ook die in de ouders, op onbewust niveau, leven. Door het gesprek samen met de ouders te voeren en de creatieve expressie bij de kinderen te activeren ontstaan er vaak op natuurlijke wijze nieuwe inzichten, die helpen in het proces naar welzijn.

Exposeren

Na een intensieve periode van begeleiding is een van mijn jonge cliënten, helemaal opgebloeid en poseert hier in zijn huis bij zijn creatieve expositie.

 

Een hartverwarmende review

Een moeder vertelde over haar dochter, dat ze antwoordde op de vraag ‘wat voel je als je bij Marieke bent geweest?”

“Dan voel ik dat mijn hartslag blijer en blijer wordt en groter en groter wordt. Zo ver tot het einde van het heelal, einde wereld…. Zoooo groot wordt mijn hart dan.”

Begeleiding

Kinderen staan nog open in de wereld en hebben vaak begeleiding nodig om op een harmonische manier emoties, spanning, stress, toxische belasting en straling te kunnen ontladen en te leren omgaan met hun gevoeligheid.

Wanneer kinderen ruimte krijgen en vanuit hun eigen basis  keuzes mogen maken en zich creatief uiten, kunnen ze evenwichtig groeien.

Hieronder de creatie van een dappere jonge cliënt, die leert om zichzelf te waarderen. Hij heeft de toren tot het plafond opgebouwd.

Marieke & Valentijn