Julian, mijn zoontje van 7 maanden, had het heel moeilijk, hij zat zichzelf in de weg, had af en toe verhoging en hele zure luiers, omdat hij zijn eerste tandje kreeg. Marieke heeft een tinctuur voor hem gemaakt waar hij heel goed op heeft gereageerd. Bij zijn tweede tandje was er eigenlijk niks aan de hand! Het middel werkt heel verzachtend en hij blijft daardoor lekker in zijn vel.

Laatst waren we met de hele familie bij oma. Dat was gezellig maar ook wel druk en daardoor werd Julian overprikkeld. Hij wilde ook niet slapen. Ik moest denken aan de fijne tinctuur die ik helaas niet had meegenomen. Gisteren hadden wij weer zo’n familie bijeenkomst en dit keer had ik gelukkig Julian zijn tinctuur meegenomen. Op het moment dat het weer een beetje te druk voor hem werd en hij overprikkeld raakte en ging huilen, gaf ik hem een paar druppeltjes op zijn tong en hij werd er meteen rustig van. Ik voelde dat zijn spanning van hem afgleed en dat hij weer blij werd.

Hij vindt het flesje ook heel fijn om vast te houden. Daar wordt hij ook al rustig van.

Daniel, bijna 5 jaar oud, kwam de laatste weken een paar keer naar me toe en zei dan: “mam, ik weet niet wat ik moet”. Hij werd dan soms verdrietig maar soms ook heel boos en hij wist dan duidelijk niet wat hij met zijn emoties aan moest. Hij kon het mij ook niet uitleggen als ik hem ernaar vroeg. Als hij bijv. iets niet mocht dan kon hij heel heftig reageren en dat botste nog wel eens met mij omdat ik daar uiteindelijk geen geduld voor had en daar ook overprikkeld van raakte.

Ik vind het heerlijk om voor mijn jongens en mijn man te zorgen maar ik vind het soms ook veel en op sommige momenten best zwaar. Ik voelde dat er weinig ruimte in mezelf was om rustig met stress situaties om te gaan en daardoor reageerde ik kattiger dan ik zou willen. Ik ben met dit verhaal naar Marieke gegaan en vroeg of zij, zowel voor Daniel als voor mijzelf, een tinctuur wilde maken. Het middel werkt precies zoals ik hoopte! Daniel kan veel beter met zijn emoties omgaan en zit veel lekkerder in zijn vel.

Als hij zich nu niet blij voelt of heel tegendraads is, dan geef ik hem een paar druppeltjes en dan ebt de spanning vanzelf weg.

Dat geldt voor mij ook. Ik voel meer liefde stromen en ervaar meer ruimte in mezelf om stressvolle situaties makkelijker aan te gaan en daardoor liefdevoller op te lossen. Ik ben een stuk minder kattig en als ik dat nu voel opkomen dan kan ik het makkelijker loslaten. Ik voel mij meer geaard en ben in liefde met mezelf.

Daan en ik zijn weer heel dicht bij elkaar en dat voelt zo heerlijk!!

Het is, als ik het inneem, net alsof ik persoonlijk bij Marieke op consult ben geweest maar dit komt gewoon uit een flesje!! Echt zo ontzettend bijzonder! Ik ben je wederom heel erg dankbaar Marieke!! Xxx

Mascha de Weijer, Yellow Star, kindercoaching, familieopstellingen en Tai chi

Lieve Marieke, Dank je wel voor de mooie reis die we samen hebben gemaakt afgelopen zomer. Ik ben bij je geweest ter voorbereid op mijn bevalling. Je hebt me geleerd om zowel de spirituele als ook de aardse kant van bevallen aan te gaan en al de emoties die hierbij vrijkomen in te zetten als krachtbron. De reis was vol spanning & ontlading, inzichten, verruiming, humor, liefde en zachtheid. De inzichten maakten me blij en licht en gaven me de ruimte om de bevalling weer vol vertrouwen aan te gaan: het resultaat was een cadeau ;-).

Liefs, Daphne, Human Resource Manager


Dank Marieke voor het mooie middel, het heeft me heel veel geholpen, inzichten te verwerken en meer tot rust te komen. 

Uke Wijmans, ayurvedische massage

Mijn paard had een zwaar fysiek jaar achter de rug ivm een koliek-aanval. Haar fysieke toestand verslechterde, waardoor ik besloot om haar te verhuizen naar een andere locatie. Ik heb toen de hulp van Marieke ingeroepen om haar tijdens die spannende periode te begeleiden. Een paard verhuizen is niet niks en al helemaal niet als ze er slecht aan toe zijn. Marieke heeft haar ondersteund in die periode met een tinctuur en ook psychisch begeleid. Ze heeft de verhuizing goed doorstaan en het gaat zelfs heel goed met haar! Dat allemaal binnen een zeer korte periode van een aantal weken.
Ik ben je heel dankbaar Marieke!

liefs,

Theresa van Dijk, paardencoaching