In de praktijk Energiebalans kun je terecht voor integratieve psychotherapie en natuurgenezing. Heb je vragen over natuurlijk welzijn, over je spirituele en psychosociale ontwikkeling? Dan kun je bij mij terecht.

Creatieve expressie werkt erg ondersteunend in veranderingsprocessen en bij onevenwichtigheid. Daarom maak ik ik veel gebruik van tekenen en soms van schilderen, zowel voor individuele sessies als voor groepen. Door intuïtief te tekenen kunnen onderliggende emoties en processen vaak helder, inzichtelijk en herkenbaar worden, wat helpt bij verwerking.

Met name mensen met chronische ziekten en auto-immuunziekten hebben baat bij langdurige natuurgeneeskundige begeleiding in de praktijk.

Prijzen inclusief BTW:
Consult: €90,-, p.p. Voor sessies met kinderen kan de prijs per consult enigszins worden aangepast en wanneer nodig ook voor volwassenen.
Relatie-afstemming consult 2 personen: €120,-.
Kristaltinctuur: €21,-.
Neurofeedback:  €52,- per sessie 20 sessies.
Voor homeopatische voorschriften wordt een kleine vergoeding verrekend.
Telefonisch overleg kort €21,-.
Telefonisch consult €90,-.

Consulten worden niet meer vergoed door de ziektekostenverzekeraars.

Disclaimer: Aan deze website en in de praktijk wordt met de grootst mogelijke zorg gewerkt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wanneer u (fysieke) klachten heeft, raadpleeg een arts.