Levend Bloed Analyse

Omdat ik na mijn reis naar Nepal, jarenlang worstelde met een extreme voedingsintolerantie, verdiepte ik me steeds verder in de voeding, natuurlijke kruiden en homeopathie. Het bleek dat veel van mijn klachten voortkwamen uit de ziekte van Lyme. Om dit op te lossen zocht ik nieuwe wegen binnen de Natuurgenezing.

Tot op zekere hoogte was het mogelijk de ziekte met natuurlijke middelen op te lossen, maar zodra ik stopte met de medicatie, kwamen een deel van de klachten weer terug. Via de Levend Bloed Analyse leerde ik om de spirocheten bacterie groei en parasitaire werking beter te kunnen traceren, waarna ik deze ook in mijn praktijk toepas. De basis om verzuring in de voedingsbodem te veranderen, waardoor bacteriegroei veel minder kans heeft tezamen met het toevoegen van de juiste supplementen, een grote portie geduld, meditatie en bezinning, en natuurlijke medicatie hebben me er doorheen geholpen.

De ontwikkeling en samenwerking van de cel- orgaan-, zenuw, bot- en spierweefsels in combinatie met het kijken naar de meridiaanlijnen en de algehele energieconditie van het lichaam vind ik een bijzondere uitdaging. Wanneer je moeheid, ziekte en ongemak wilt onderzoeken wil ik je met liefde ondersteunen en de Levend Bloed Analyse voor je toepassen.