Lieve Marieke,
Veel dank weer voor je hulp!

We gaan het proces met vertrouwen tegemoet dankzij de aardse en hemels hulp

Het voelt intens, maar door alles wat ik bij je heb geleerd heb ik de tools om het aan te gaan met moed en vertrouwen.

liefs,
Anna

Lieve Marieke, Dank je wel voor de mooie reis die we samen hebben gemaakt afgelopen zomer. Ik ben voor sessies bij je geweest ter voorbereid op mijn bevalling. Je hebt me geleerd om zowel de spirituele als ook de aardse kant van bevallen aan te gaan en al de emoties die hierbij vrijkomen in te zetten als krachtbron. De reis was vol spanning & ontlading, inzichten, verruiming, humor, liefde en zachtheid. De inzichten maakten me blij en licht en gaven me de ruimte om de bevalling weer vol vertrouwen aan te gaan: het resultaat was een cadeau ;-).

Liefs, Daphne, Human Resource Manager

Dank Marieke voor de inzichten. Het heeft me heel veel geholpen,te ontspannen,  te verwerken en meer tot rust te komen. 

Uke Wijmans, ayurvedische massage

 

Email:

Heel blij en dankbaar voel ik me dat ik me gisteren heb kunnen baden in de mooie energie die er was. Heel bijzonder. Vandaag voelde ik dezelfde energie weer. Het is bezig en is aan het nawerken.
Veel liefs van een dankbare Hanky

Zon Marieke transparant

Email:

Lieve Marieke,
Telkens als ik bij je kom gebeurt er iets bijzonders… Vanaf het allereerste moment dat ik bij je kwam voelde ik me veilig en geliefd. Ik voel me vrij om me te uiten precies zoals ik me voel en dat alleen al is zó fijn! Je geeft me een groot geschenk alleen al met je aanwezigheid, je stralende lach, je subtiele zachte en warme stem en je ogen die vol echte aandacht zijn. Wat je waarneemt vertel je op een lieve en bescheiden manier. Het is altijd goed en helpt me verder. Ik voel en merk aan mijn reacties dat je me raakt in diepere lagen. Hierdoor maak je me bewust van mezelf, van wie ik werkelijk ben. Ik huil, lach, realiseer me van alles, begrijp mezelf en mijn omgeving beter en dit gaat gewoon door als ik weer thuis ben. Voor dit prachtige geschenk kan ik je alleen maar oprecht bedanken. Bij deze,

Martine Nijenhuis, violiste

Zon Marieke transparant

Kaart:

Hoi Marieke,

Na jouw workshop “In liefde mezelf zijn” met de affirmaties in Bergen is er naar mijn gevoel wel het een en ander veranderd. Ik kampte al ongeveer twintig jaren met een chronische rugpijn (sinds de bevalling van mijn jongste dochter), die de ene keer ernstiger was dan de andere keer, maar hij was altijd aanwezig. De mildste vorm was een stijve rug. Na het weekend had ik eigenlijk helemaal geen rugpijn meer, vraag mij niet hoe het kan, ik heb al heel wat uitgeprobeerd en af gedokterd. Zelfs als ik een middag in de tuin was bezig geweest, zat ik zo’n beetje te wachten op de rugpijn, die gewoon niet kwam. In het begin durfde ik het niet uit te spreken, bang dat het dan de volgende dag weer zou aankondigen. Maar het gaat nu twee maanden later nog steeds goed en heb geen rugklachten meer!

groetjes Theresa van Dijk, werken met paarden

Zon Marieke transparant

Email:

Hallo Marieke, dank weer voor de livestream meditatie. In het begin had ik geen geluid, maar mijn technicus Marianne kon dat op tijd oplossen, ik hoefde geen intentie door te geven want deze meditatie was geheel wat de inhoud van mijn gedachte.
Dank hiervoor.???

Namaste??? Richard Vester
Zon Marieke transparant
 

Een gevoel van diepe dankbaarheid komt er in mij naar boven als ik ervaar en voel en bedenk wat ik allemaal van je geleerd heb Marieke. Door onze meditaties en gesprekken komt naar voren waar mijn pijn zit en hoe het kan worden getransformeerd. Het is zo fijn als er woorden gegeven worden aan hetgeen ik ervaar. Ik voel me zo begrepen en gezien. Hierdoor ben ik veel bewuster geworden van mijn gevoeligheid en hoe ik hier beter mee om kan gaan. Het is fijn dat je me praktische oefeningen hebt gegeven hoe ik meer los kan laten en met energieën van anderen om kan gaan. Door onze therapie en de tinctuur voor mezelf en mijn oudste zoon kan ik beter slapen en heb ik een zachter en opener contact met mijzelf en mijn kinderen gekregen. Ook voel ik veel rust in mezelf. Tevens voel ik meer verbinding om beter voor mezelf te zorgen. En heel belangrijk is dat ik weer liefde en momenten van geluk kan ervaren. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Dank je wel Marieke.

liefs Nienke Nap, Yogadocent Egmond

Hallo marieke, bij deze wil ik je bedanken voor een fijne en zachte meditatie via de gratis livestream. Ik wilde al stoppen met roken en ik had het ook al besloten, nu voelde ik me eindelijk weer helemaal ontspannen. Ik dacht dat ik al liefde voelde voor mezelf, dat werd bij de meditatie heel erg versterkt. Nu snap ik waarom ik het deed. Het is gelukt, ik ben echt gestopt.

Walter Reitsma  

Een dag vol warmte harmonie en inzicht en veel loslaten van oude balast. Dat is wat deze meditatiedag bij jou mij gegeven heeft. Het is zo fijn hoe je aansluit bij wat er op dat moment bij mij speelt. Hoe knap dat zij dat zo kan aanvoelen en dat heelt en meeneemt in de meditatie. Ook bijzonder hoe ik met een licht en gelukkig  gevoel bij je vandaan ga. Een veilige plek waar ik zoveel heb losgelaten (spanningen en oude overtuigingen van het er niet toe doen) en heb geheeld. Dat is ook weer deze dag zo. Ik ben ook zo dankbaar voor de diepe spirituele inzichten die  je zo helder en mooi kan vertalen naar de dagelijkse werkelijkheid. Daarbij geeft zij mij ook praktische oefeningen wat ik kan inzetten om deze inzichten te kunnen toepassen. Verder ben ik dankbaar voor het mooie boek waarin je veel praktische meditatie oefeningen beschrijft. Ik ben jou, Marieke, vanuit het diepste van mijn wezen dankbaar voor wat zij voor mij allemaal betekent heeft. De erkenning voor mijn zijn, de zuivere zachte spiegel, de lichtkracht die ik ontwikkeld heb en de vriendschap die ik voor je voel.

Nienke Nap, yogadocente

Dank je wel lieve Mariek! Bedankt dat je mij deze uitnodigende en liefdevolle meditatie hebt geleerd om met mijzelf en mijn innerlijke kinderen in contact te komen. Heel inspirerend ook om via tekenen mijn emoties de vrije loop te kunnen geven en te voelen dat ik ‘bevroren’ stukken echt losliet. Vooral de laatste keer in de meditatie was bijzonder omdat ik een deel van mijzelf heb ontmoet dat lang verborgen is geweest. Ondanks mijn twijfels of dit echt van mij was, heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen en het een liefdevol thuis in mij gegeven. En daardoor kwam ook mijn kracht weer terug! Al is het nog niet af, ik erken mijzelf en wat kan er mooier zijn dan dat?

Liefs, Cynthia van Aacken, hypnose- en regressietherapeut

 

De reizen die ik bij jou heb gemaakt hebben mij enorm veel inzicht gegeven. Ik heb geleerd om me mee te laten voeren. Wat ik heel bijzonder vind is dat ik echt heb kunnen voelen hoe mooi het leven is en dat ik daar heel veel kracht aan ontleen in moeilijkere periodes. In mijn relatie is het grootste struikelblok van wantrouwen opgeruimd, omdat we nu ontdekt hebben dat we allebei het beste voor elkaar wensen. Daar ben ik dankbaar voor.

Uke Wijmans, Ayurivedische massage

Ik wou een ervaring met je delen. Ik heb afgelopen zondag een diepe meditatie gedaan met behulp van je cd. Dit ging zo goed! Toen ik bij mijn afdaling naar moeder aarde was werd ik emotioneel. Dit kwam even later nogmaals terug. Op het moment dat ik de affirmaties opzij legde sprak ik ze uit, geheel uit mijn hart en niet meer uit mijn hoofd. Dit was een hele mooie ervaring.

groetjes en liefs, Fred, manager

Marieke ik wil graag nog iets met je delen. Ik vond de workshop heel bijzonder en het werkte zo lang na. Vooral de begeleiding in het leren contact maken met moeder aarde, de ontspanning die ik voelde in mijn lijf en open te staan voor dat hele mooie heldere licht. Ik vond de dag zo harmonieus, de uitwerking van deze dag besefte ik gaande weg tijdens de volgende dagen. Ik leefde in een enorme innerlijke rust. Bij thuiskomst gebeurde er iets met de kinderen waarop ik meestal heftig reageer. Nu reageerde ik met innerlijke rust en mijn kalmte was niet een aangeleerde pedagogische handeling en het voelde goed. Ik was verbaasd over hoe het voelde, om niet meegesleept te worden met de emotie van een ander. De oefeningen en spreuken probeer ik regelmatig op te zeggen, want ik besef hoe snel ik negatieve gedachtes herhaal en hoe snel ik de positieve gedachtes vergeet te herhalen. Het leuke van het herhalen van de positieve gedachtes is dat je het overal kunt doen, in de rij bij de supermarkt, in een gesprek met een boze collega, op de wc of in de auto. Door de spreuken te zeggen creëer ik humor en genegenheid en daardoor rust. Ik slaap bv veel en veel beter.

groetjes, Rita Koolen, lerares en kunstenaresLieve Marieke,

Ik wou nog even doorgeven mijn ervaring tijdens de kerstmeditatie.

De meditatie was heel fijn voor mij, ik kon precies ervaren waar ik om had gevraagd. Ik ervaar nu veel ruimte overal in mijn lichaam en eromheen, dat was voor het eerst dat ik me zo ontspannen en ruim kon voelen, zonder enige belemmering. Na een tijd kon ik aan het begin van elke uitademing een bal van energie omhoog voelen komen en loslaten bij mij staartbeen en ik kon hem volgen tot ergens bij mij schouderbladeren. Heel bijzonder, tijdens de meditatie voelde het als iets wat er al altijd is, maar wat ik anders niet kan voelen, zonder jouw begeleiding, als ik niet zo ontspannen ben.

Daar wou ik je voor bedanken, wat een geschenk weer!

Veel liefs,

Ivana Faber